Welkom

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

LikeFlowers brengt de schoonheid van bloemen letterlijk en figuurlijk tot bij jou thuis. Ik werk vanuit mijn atelier in Oostakker met passie en ziel om mijn klanten te verbazen met de mooiste seizoensboeketten. Daar blijft het niet enkel bij, naast boeketten maak ik ook tafeldecoratie, bloemschalen en andere unieke eigen creaties. Ik ben trots om steeds een afwisselend weekboeket te voorzien, inspelend op het seizoen. Zo worden er speciale boeketten samengesteld voor Kerstmis en Pasen, maar ook voor Moederdag, de start van de zomer, lente en meer.

Kortom, bij LikeFlowers kan je altijd terecht voor de mooiste creatieve floristieke oplossingen. Je kan mij volgen via facebook en instagram om op de hoogte te blijven van de laatste acties en boeketten. Je kan bestellen via de website, via e-mail, via telefoon of stuur een berichtje via facebook of instagram.

Voor speciale bestellingen (huwelijk, begrafenis, verjaardagen…) kan je ook bij LikeFlowers terecht. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen.

Over mij

Geboren op een ruw eiland in de Stille Oceaan, heeft de liefde mij tot in België gebracht. Hier heb ik via Syntra mijn opleiding tot Florist volbracht. Vandaag sta ik in mijn bloemenatelier te Oostakker om voor jullie de mooiste creaties samen te stellen.

In BLOEMEN en MENSEN vind ik de schoonheid van de natuur terug. In contact komen met deze beide, dankzij het vertalen van jullie wensen in mijn unieke boeketten en bloemstukken, schenkt mij de grootste voldoening. En jullie bewonderende blik bij het zien van  het resultaat is mij bron van geluk.

Voor mij is LIEFDE het hoofdingrediënt van elk boeket. Liefde voor het vak, voor de bloemen, voor het werkproces en voor jullie, mijn klanten. Dit maakt mijn werken bijzonder.

Vertrouw mij uw bestelling toe en laat mij u verwonderen.

Tot binnenkort,

Yulia